keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Five Facts


Voisin omistaa tämän postauksen säälle ja kuvailla sivutolkulla rakkauttani tuohon keväisen likaisesta ikkunasta hohtavaan jalkojani lämmittävään ihanampaakin ihanampaan valoilmiöön mutta jätän aiheen siksen sillä jokainen varmasti ymmärtää miten paljon rakastan sitä, että kesä (ja sen mukanaan tuomat valkoiset läiskät auton ovessa, jotka olin jo ehtinyt unohtaa) on tulossa. Sen sijaan keskitän (tämänkin) postauksen mihinkäs muuhunkaan kuin itseeni. Jatketaan siis samalla teemalla kuin kolmisen viikkoa sitten ja listataan vielä muutama hassun hauska fakta allekirjoittaneesta. Onkohan se tosiaan tämä kevätsää, joka tekee minusta näin sekavan rennon leikkisän vai olikohan siinä hassun makuisessa paprikassa todella jotain ylimääräistä..


1. Pidän kylmästä pastasta ja hiivin usein (ja useita kertoja hyvin lyhyessä ajassa) jääkaapille ja nappaan kattilasta kasan kylmiä makarooneja tai spagettia. Taitaa kuulua samaan sarjaan kuin kyseisen ruuan syöminen raakana nuorempana. Mikähän siinä pastassa niin houkuttelee. 

2. Otan välillä paineita hyvästä säästä ja tunnen jonkinlaista velvoitetta lähteä ulos kun aurinko paistaa. Ikäänkuin sääukko pilven reunalla loukkaantuisi ja lopettaisi näiden aurinkoisien päivien tarjoamisen jos en heti ole ulkona kiitollisena nauttimassa tarjotuista antimista. Senkin takia on rentouttavaa olla kipeänä sisällä kun vapautuu tästä velvoitteesta, vaikka kuinka paljon rakastankin auringonpaistetta.



3. Rakastan kookosta ja käytänkin sitä ihan kaikessa: ruuassa, kosmetiikassa, tuoksuna, jälkiruuissa, paistamiseen, hiustenhoitoon..You name it.

4. Mulla on melkein koko ajan joku juomainnostus, jonka vedän ihan yli kunnes lemppari vaihtuu. Viime kesänä himoitsin ihan kokoajan alunperin Italiasta löytämiäni Aloe vera juomia, joiden seassa lilluu pieniä hyytelömäisiä paloja ja jotka vasta silloin rantautuivat Suomeen. Niiden jälkeen oli Vitamin Water kausi (joka tosin enemmän tai vähemmän jatkuu edelleen), joka talven tullen vaihtui Chai latteen. Nyt olen flunssan myötä siirtynyt teehen ja tälläkin hetkellä löytyy kuppi tyhjänä tuosta vierestä.

5. Pidän todella paljon aikakausilehdistä ja usein tekisikin mieli rohmuta mukaan puolet lehtihyllyn tarjonnasta mutta koen niin suurta syylliyyttä lehtien pois heittämisestä ja paperin tuhlaamisesta, että pyrin mielummin lainaamaan niitä kaverilta ja ostamaan vain yksittäisiä irtonumeroita mahdollisimman harvoin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti